FESTA BARNATRESC (pIns)
Tindrà lloc el dia 18 de gener a les Cotxeres de Sants, podeu accedir a la carta d'invitació CLICANT AQUÍ

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS
Podeu accedir a les respostes de les preguntes més freqüents CLICANT AQUÍ

LES VOSTRES PARTICIPACIONS EN TOT EL BARNATRESC 2017 Les podeu consultar CLICANT AQUÍ.


Codi QR

Si vols tenir accés a aquesta pàgina des del teu telèfon mòbil en qualsevol moment escaneja aquest codi.

Podeu consultar el calendari d'activitats del 2018 a l'apartat "Activitats programades" del menú que hi ha a la capçalera.


 

 


Realització

Secció Excursionista del Foment Martinenc
CAMINADA A SANT MARTÍ DE PROVENÇALS

21 de gener 2018
Organització i voluntariat:
Associació d'Entitats
Excursionistes del Barcelonès

NOUS SISTEMA DE PARTICIPACIÓ (CLIQUEU AQUÍ)

Fitxa tècnica
Reduïm residus

Organització i patrocini:

Avituallament Properes caminades
Equip escombra MÀSTER BARNATRESC
Carnet Barnatresc  
FITXA TÈCNICA

Lloc de sortida i d'arribada: Plaça de les Glòries Catalanes, al costat del Museu del Disseny (Metro L-1 Glòries).

Hora de sortida: de 9:00 a 9:30 h

Hora límit d'arribada: 13:00 h.

Distància: 13,4 aprox.

Durada aproximada
: 4:00 h

Avituallament i control de pas
: Sant Martí de Provençals (de 10:00 a 11:30 h).


Itinerari: Pl. de les Glòries Catalanes (*), c. Àlaba, c. Frederic Mompou, parc dels Ponts, pg. Marítim de la Nova Icària, pg. Marítim de Bogatell, platja de la Nova Marbella, c. Selva de Mar, pl. Ramon Calsina (1), c. Selva de Mar (2), Gran Via Corts Catalanes, c. Agricultura, Sant Martí de Provençals (control i avituallament) (3), parc de Sant Martí (4), c. Menorca, ronda Sant Martí, pont Bac de Roda (5), c. Clot, c. Mallorca, c. Rogent, pl. Sant Josep de Calassanç, c. Sant Quintí, c. Sant Antoni Maria Claret, Hospital de Sant Pau, av. Gaudí, c. Provença, Sagrada Família, c. Sicília, ptg. Gaiolà (6), c. Nàpols, av. Diagonal, c. Sicília, c. Consell de Cent, Av. Diagonal i pl. de les Glòries Catalanes (*).

MAPA DE LA CAMINADA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PERFIL DE DESNIVELLS
EQUIP ESCOMBRA

L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

AVITUALLAMENT

Com que no hi ha inscripció prèvia l’organització no pot saber amb anticipació el nombre de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s’efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades.

Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat, ja que el que es pugui donar al llarg de l’itinerari són solament ingestes de manteniment.

SENYALITZACIÓ DEL BARNATRESC
Per tratar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de cintes i fletxes de plàstic


REDUÏM RESIDUS

L’organització del Barnatresc vol continuar contribuint a la campanya de reducció de residus i més concretament dels envasos de plàstic de l'aigua que es donava a les caminades. És per això que tant al punt d'avituallament com a l'arribada l'aigua se subministrarà en càntirs.
Això representarà reduir, en un any, en uns 50.000 envasos de plàstic les deixalles que aquesta activitat genera, la qual cosa representa un volum realment important.


 


Inici

L'organització del Barnatresc Barnatresc continua contribuint amb la campanya de reducció de residus per millorar el nostre medi ambient.

El subministrament de l'aigua en càntirs als participants, tant a l'avituallament com a l'arribada, representa reduir en un any unes 62.170 ampolles de plàstic.

Per altra part, la substitució del correu ordinari pel correu electrònic representa un estalvi de paper equivalent a més de 217.500 folis, la qual cosa és un gran estalvi de consum de cel·lulosa.

Si tens fitxa a la base de dades del Barnatresc i encara no ens has facilitat la teva adreça de correu electrònic ho pots fer a través de: asenexba@euro-senders.com.


PROPERES CAMINADES (informació provisional)

Podeu consultar el calendari d'activitats a l'apartat "activitats programades"
Aquesta informació està subjecta a canvis, la informació oficial i el màxim d’actualitzada la trobareu en aquest web 

Inici

NOU SISTEMA DE PARTICIPACIÓ


La participació és gratuïta i no s'ha de fer cap inscripció prèvia
.

- Per participar al Barnatresc cal estar en possessió del carnet oficial d'aquesta activitat.

- Per donar com a vàlida una participació al Barnatresc cal haver passat el codi de barres del carnet pels lectors situats a la sortida, al control o controls de pas i a l'arribada.

COM ACONSEGUIR EL CARNET BARNATRESC

- Les persones que no han participat mai a les caminades del Barnatresc solament han d’acudir al lloc i hora de sortida i facilitar totes les seves dades personals al punt d’inscripcions, on una persona reomplirà l’imprès corresponent, li facilitarà el carnet del Barnatresc.

- Les persones que han participat a altres caminades del Barnatresc però que no tenen el carnet, les que l’han perdut o extraviat i les que se l'han deixat a casa han de seguir exactament el mateix procediment que les persones que no han participat mai.
En el cas de les persones que se l'han deixat a casa caldrà que tinguin en compte que el carnet nou significa la eliminació del vell, per tant, a partir d'aquest moment solament s'haurà de fer servir el carnet nou i eliminar el vell. Altrament no es tindria constància de la seva participació.

El carnet del Barnatresc no és d'un sol ús, el que es lliura als participants s'ha d'usar en totes les participacions posteriors. El carnet no s'ha de demanar enlloc

Això sí: quan el tinguis i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.

Diversos

El carnet té un codi de barres que és únic i si es participa sense fer les lectures d'aquest codi de barres la participació no computarà per al nombre de caminades de cada participant, que és el que donarà dret a obtenir el pin segons el nombre de participacions anuals.

Per tal de preservar la privacitat de les dades personals dels participants als llistas que periòdicament es publiquen en aquesta web en lloc de presentar la relació per noms s'efectuarà pel número de codi de barres que figura al carnet.

La possessió del carnet Barnatresc no representa cap cost per al titular ni tampoc representa el pertànyer a algun club o entitat de cap mena, tampoc representa cap vincle entre el titular i la organització de les caminades, tan sols és un instrument per a facilitar la participació a les caminades i per a simplificar el registre informàtic de les participacions.  

La participació a les caminades del Barnatresc no té caràcter competitiu, cada persona camina al seu ritme i s'aconsella no córrer per poder gaudir de les coses interessants que es trobaran al llarg de l'itinerari. Cal tenir en compte, però, que hi ha un horari límit per a l'arribada i uns horaris per accedir als controls de pas i avituallament que s'han de respectar.

Per tenir fitxa a la base de dades del Barnatresc i poder rebre la informació de les activitats, cal participar en alguna de les caminades programades tot seguint el procediment establert

Inici

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (solament els dilluns laborables de 17 a 21 hores)

Servei d\'informació esportiva: tel. 934 023 000