PREGUNTES MÉS FREQÜENTS
Podeu accedir a les respostes de les preguntes més freqüents CLICANT AQUÍ

RELACIÓ DE PERSONES PER ASSISTÈNCIES AL BARNATRESC 2017
Podeu accedir al llista amb la informació de les quatre darreres caminades CLICANT AQUÍ

FULLETONS DE LES CAMINADES REALITZADES EN EL 2017
Els podeu obtenir clicant sobre el nom del mes corresponent: GENER, FEBRER, MARÇ, ABRIL

Realització

Club Excursionista de Gràcia
CAMINADA DE GRÀCIA

14 de maig
Organització i voluntariat:
Associació d'Entitats
Excursionistes del Barcelonès

NOUS SISTEMA DE PARTICIPACIÓ (CLIQUEU AQUÍ)


Fitxa tècnica
Avituallament
Equip escombra

Reduïm residus
Properes caminades
MÀSTER BARNATRESC


Organització i patrocini:

FITXA TÈCNICA

Lloc de Sortida i arribada: Pavelló de la Vall d’ Hebron (Metro L3 Montbau)
Hora sortida:  09:00 a 09:30 h.
Hora límit d’arribada: 13:00 h.
Distancia aproximada: 11,800 km.
Durada aproximada: 3:30 h.
Avituallament i control de pas: Pg. Sant Joan/c. Provença (10:00 – 11:30 h).

Recorregut previst:
Palau d’Espots de la Vall d’ Hebron, pg. de la Vall d’ Hebron, c. Veciana, c. Cardedeu, pg. Mare de Deu del Coll, pl. Mons, c. Becquer, av. Vallcarca, pl. Lesseps, c. Santa Perpetua, c. Verdi, pl. de la Revolució, c. Terol, Torrent de les Flors, Travessera de Gràcia, pg. de Sant Joan, Pg. Sant Joan/c. Provença (Control de pas i avituallament), av. Diagonal, c. Bruc, c. Còrsega, c. Santa Tecla, c. Francesc Giner, pl. de la Vila de Gràcia, c. Mariana Pineda, c. Xiquets de Valls, pl. del Sol, c. Planeta, c. Sant Joaquim, c. Montseny, Travessia de Sant Antoni, c. Astúries, c. Gran de Gràcia, pl. Trilla, c. Carolines, av. Princep d’Astúries, c. Guillem Tell, c. Zaragoza, ptg. Sant Felip, c. Lincoln, c. Francolí, c. Balmes, pl. Joaquim Folguera, c. Buscarons, pl. Rosa Sabater, c. Folgueroles, c. Moragas, ptge. Maluquer, pg. de la Bonanova, pg. de Sant Gervasi, pl. Alfons Comin, pg. de la Vall d’ Hebron i Palau d’Espots de la Vall d’ Hebron.  

Mapa de l'itinerari

Perfil de desnivells de l'itinerari

Inici

EQUIP ESCOMBRA

L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

AVITUALLAMENT

Com que no hi ha inscripció prèvia l’organització no pot saber amb anticipació el nombre de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s’efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades.
Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat, ja que el que es pugui donar al llarg de l’itinerari són solament ingestes de manteniment.

SENYALITZACIÓ DEL BARNATRESC

Pel fet de tractar-se d’una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d’aquesta activitat, és a dir, serà a base de cintes i fletxes de plàstic.

REDUÏM RESIDUS

L’organització del Barnatresc vol continuar contribuint a la campanya de reducció de residus i més concretament dels envasos de plàstic de l'aigua que es donava a les caminades. És per això que tant al punt d'avituallament com a l'arribada l'aigua se subministrarà en càntirs.
Això representarà reduir, en un any, en uns 50.000 envasos de plàstic les deixalles que aquesta activitat genera, la qual cosa representa un volum realment important.


 

Inici

L'organització del Barnatresc Barnatresc continua contribuint amb la campanya de reducció de residus per millorar el nostre medi ambient.

El subministrament de l'aigua en càntirs als participants, tant a l'avituallament com a l'arribada, representa reduir en un any unes 62.170 ampolles de plàstic.

Per altra part, la substitució del correu ordinari pel correu electrònic representa un estalvi de paper equivalent a més de 217.500 folis, la qual cosa és un gran estalvi de consum de cel·lulosa.

Si tens fitxa a la base de dades del Barnatresc i encara no ens has facilitat la teva adreça de correu electrònic ho pots fer a través de: asenexba@euro-senders.com.


PROPERES CAMINADES (informació provisional)

Podeu consultar el calendari d'activitats a l'apartat "activitats programades"
Aquesta informació està subjecta a canvis, la informació oficial i el màxim d’actualitzada la trobareu en aquest webInici

NOU SISTEMA DE PARTICIPACIÓ


La participació és gratuïta i no s'ha de fer cap inscripció prèvia
.

- Per participar al Barnatresc cal estar en possessió del carnet oficial d'aquesta activitat.

- Per donar com a vàlida una participació al Barnatresc cal haver passat el codi de barres del carnet pels lectors situats a la sortida, al control de pas i a l'arribada.

COM ACONSEGUIR EL CARNET BARNATRESC

- Les persones que no han participat mai a les caminades del Barnatresc solament han d’acudir al lloc i hora de sortida i facilitar totes les seves dades personals al punt d’inscripcions, on una persona reomplirà l’imprès corresponent, li facilitarà el carnet del Barnatresc i el mapa i la informació de la caminada.

- Les persones que han participat a altres caminades del Barnatresc però que no tenen el carnet, les que l’han perdut o extraviat i les que se l'han deixat a casa han de seguir exactament el mateix procediment que les persones que no han participat mai.
En el cas de les persones que se l'han deixat a casa caldrà que tinguin en compte que el carnet nou significa la eliminació del vell, per tant, a partir d'aquest moment solament s'haurà de fer servir el carnet nou i eliminar el vell. Altrament no es tindria constància de la seva participació.

El carnet del Barnatresc no s'ha de demanar enlloc

Això sí: quan el tinguis i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.

Diversos

El carnet té un codi de barres que és únic i si es participa sense fer les lectures del codi de barres no computarà per al nombre de caminades de cada participant, que és el que donarà dret a obtenir el pin segons el nombre de participacions anuals.

La possessió del carnet Barnatresc no representa cap cost per al titular ni tampoc representa el pertànyer a algun club o entitat de cap mena, tampoc representa cap vincle entre el titular i la organització de les caminades, tan sols és un instrument per a facilitar la participació a les caminades i per a simplificar el registre informàtic de les participacions.  

La participació a les caminades del Barnatresc no té caràcter competitiu, cada persona camina al seu ritme i s'aconsella no córrer per poder gaudir de les coses interessants que es trobaran al llarg de l'itinerari. Cal tenir en compte, però, que hi ha un horari límit per a l'arribada i uns horaris per accedir als controls de pas i avituallament que s'han de respectar.

Per tenir fitxa a la base de dades del Barnatresc i poder rebre la informació de les activitats, cal participar en alguna de les caminades programades tot seguint el procediment establert

Inici

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (solament els dilluns laborables de 17 a 21 hores)
Servei d\'informació esportiva: tel. 934 023 000
010 (el preu de la trucada és de 0,64 € / 3 minut