BARNATRESC

Propera caminada: Caminada del Llobregat al Besòs

Dia 14 d'abril 2019


Fes clic aquí

Què és Barnatresc?

CAMINEM, FEM SALUT i REDESCOBRIM BARCELONA

Si vols caminar, fer salut, conèixer més a fons la ciutat de Barcelona, aquí tens una sèrie de propostes que et permeteran portar a terme els teus desigs en les millors condicions que t'ofereixen les entitats excursionistes que formen l'Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB) amb el suport de l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona.

CARNET BARNATRESC

CarnetBarnatresc.jpg
Quan tinguis el carnet i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.


Consulta el text corresponent a aquest tema a l'apartat "propera caminada" on trobaràs la informació del nou sistema de participació a les caminades del Barnatresc.


BARNATRESC AMB LA SOSTENIBILITAT

REDUÏM RESIDUS

L'organització del BARNATRESC vol contribuir en la campanya de reducció de residus i més concretament dels envasos de plàstic de l'aigua que es dóna a les caminades.

Des del 2011 s'han suprimit, tant als controls de pas com a l'arribada, les botelles de plàstic. Aquest canvi representa la reducció, en un any, d'uns 49.000 envasos de plàstic els desperdicis que aquesta activitat genera, la qual cosa representa un volum realment important.


A més d'aquestes mesures, vosaltres també podeu contribuir a fer que encara més el BARNATRESC sigui un exemple de sostenibilitat:


- Porteu l'aigua de casa, utilitzeu la cantimplora

- Utilitzeu per a les deixalles les papereres adequades per al seu reciclatge, o en el cas de no poder fer-ho, emporteu-vos-les a casa.

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

connexions principals

 

Barnatresc

Senderisme urbà:
Calendari de caminades per la ciutat de Barcelona aptes i obertes a tothom. Un dia de senderisme, una setmana de salut.

 

Naturtresc

Caminades per la natura, fora de medi urbà, especialment dedicades i concebudes perquè siguin aptes per a tothom i estan especialment orientades cap a les persones que participen al Barnatresc

 

Caminada Internacional de
Barcelona

Connexió amb la informació d'aquesta caminada, de dos itineraris: 30 km i 20 km de longitud. Té lloc a la ciutat de Barcelona i les seves rodalies i és oberta a tothom.